FAQ

Kan ik langskomen bij garagetools.nl?

Garagetools.nl is een internetwinkel die zich richt op een doelgroep waarbij kostenbesparingen een prioriteit is. Als u echter wat wilt bezichtigen kan dat in eén van onze winkels gevestigd in locatie Enschede of Glanebrug.

Hoe werkt dat met gratis verzenden?

Besteld u meer dan 100 Euro en u betaald met Ideal dan worden er geen verzendkosten verrekend. Meer informatie kunt u vinden onder Verzendingen.

Ik heb wat besteld maar is dat het juiste?

Vragen of u het juiste product heeft besteld kunt u het beste in onze contact formulier omschrijven. Vermeld wel u telefoonnummer mocht u contact willen opnemen met een medewerker.

Voor kabels en slangen zijn de prijzen in de meeste gevallen per meter vermeld. De aangegeven lengte die in de omschrijving of technische informatie benoemd worden kunnen de verpakkingseenheid zijn. Indien u twijfelt of de prijs per meter is of verpakkingseenheid stel ons via het contact formulier uw vraag. Verhouding prijs/geleverde artikel.

Complete set of reparatieset bestellen?

De afbeelding kan de complete set voor losse gereedschappen of reparatiesets weergeven. Door op het product te klikken navigeert u naar de lange omschrijving. Hierin staat of het om een reparatie- of complete set gaat.

Kan ik een bestelling annuleren?

Annuleren kunt u simpel door ons in kennis te stellen via email.

Geannuleerd en toch een betaalverzoek PAYPAL?

Een betaalverzoek wordt automatisch door garagetools verzonden. Het kan voorkomen dat een verzoek van annulering en het betaalverzoek elkaar kruisen. U kunt de ontvangen email als niet ontvangen beschouwen.

Retourneren hoe werkt het?

Onze retouren, garanties en annuleer voorwaarden zijn hier te vinden

Hoe werkt de garantie?

Wij onderscheiden ons van anderen door juist om te gaan met garantie gevallen. Onze doelstelling is eerst te bedienen. Onze retouren, garanties en annuleer voorwaarden zijn hier te vinden

Heeft garagetools ook een catalogus?

Wij bieden een catalogus aan in 1 van onze winkels. Alles wat daar in staat bieden wij aan in onze internetwinkel garagetools.nl.

Heeft garagetools meerdere internetwinkels?

Garagetools.nl heeft om overzicht te houden over haar assortiment producten gescheiden. Een volledige website op het gebied met startboosters vind u onder startboosters.nl. op het gebied met boren, frezen vind u onder borenset.nl.

Krijg ik een factuur als ik een bestelling plaats?

Op het moment dat u een bestelling plaatst ontvangt u via email een bevestiging. Indien de betaling is voltooid krijgt u wederom een bevestigings email met als bijlage een factuur. Mocht u vooruit willen betalen ontvangt u ook een email met daarin de benodigde gegevens. Vermeld wel uw ordernummer zodat wij kunnen herleiden om welke bestelling het gaat. Onze facturen voldoen aan de eisen t.b.v. de boekhouding.

Levertijden en voorraad?

Wij hebben een ruime voorraad in 1 van onze winkels. Mochten wij het product niet voorhanden hebben kunnen wij de bestelling, de volgende dag bij u aan huis aanbieden. Ons streven is binnen 2 dagen uw bestelling te verzenden. Bij bestelling van speciaal gereedschappen gaan we meestal uit van 1 tot maximaal 3 weken levertijd. Mocht dit voorkomen berichten wij u voortijdig.

Welke betaalmogelijkheden heb ik?

U kunt de betaling voldoen via, iDeal, PayPal, Creditcard, Mister Cash, Achteraf betalen of vooruitbetaling