Over ons

Garagetools is een grossier in gereedschappen. Onze uitgebreide webshop is een verlengde van een winkel in gereedschappen en auto-onderdelen te Enschede. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbieden van gereedschappen en aanverwante producten. Wij stellen ons als doel uw totaal leverancier te worden. Alles, op gebied van gereedschappen willen wij u kunnen leveren.

Bij Garagetools geldt “hebben we het niet dan regelen we het!

Garagetools is gespecialiseerd in automotive gereedschap. Onze assortiment telt meer dan 13.000 topproducten Niet alleen gereedschap maar ook alles op het gebied van Karcher hogedrukreinigers, Autoglym poetsmiddel of Bata werkschoenen vindt u in garagetools. Dus als het nu om gereedschap, hogedrukreinigers of werkkleding gaat, in garagetools vindt U het product.

Wat kunnen wij leveren

 • Auto, Motor en Vrachtwagen

  Werkplaatsuitrusting voor de automobiel industrie. Of het nu om olie van een auto of het demonteren van autobanden gaat, ons assortiment is uitgebreid met diverse merken.

 • Werkschoenen, werkkleding

  Veiligheid staat net als bij ons voorop. Persoonlijke beschermingsmiddelen zoals veiligheids brillen, werkschoenen of kleding. Wij verkopen alleen de betere merken die voldoen aan de eisen. Snelle uitlevering, groot assortiment en de beste prijzen.

 • Motor reiniging / onderhoud voor uw auto

  Prefentief onderhoud met de producten van 5 in 1. Geschikt voor benzine, dieselmotoren of auto’s met gasinstallatie Verleng en voorkom problemen met de motor.

 • Reinigingsproducten

  Olievlekken, ontvetten of handreiniging van professionele merken zoals deb. Wij bieden de juiste autoreiniging, industriële, persoonlijke reiniging met daarbij horende reinigingmaterialen.

 • Gereedschappen

  Van speciaal gereedschap tot handgereedschap van kwaliteit merken zoals HazetKraftwerk tot Mannesmann. Leveren gereedschapskarren, dopsleutelset, momentsleutel en nog veel meer gereedschappen voor bedrijven, oldtimer of hobbyclubs.

Garagetools

Garagetools B.V.
Weleweg 118
7548 BC Enschede

Kvk 58287469
Btw nummer NL852966374B01
Rabobank 16.01.85.653
Iban NL22RABO0160185653
Bic RABONL2U
Telefoon 06 4888 4555
Email